კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)
ბეჭდვა |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი
ხორცს დავასხათ 1 ლიტრი ცხელი წყალი,...
2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, მო...
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...
ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...