კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი

რძის ნაწარმი...

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...

გარეცხილი, წვრილ ზოლებად დაჭრილი კო...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...

სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...

ხახვი შევბრაწოთ 1 სუფრის კოვზ მცენა...