კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)
ბეჭდვა |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი
გემოს სამყაროში...
მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...
თევზის ფილე დავჭრათ არც ისე სქელ ნა...
კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში...
ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...
6 კვერცხის დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩაის ...