კატალოგი
ოსური ხაჭაპური (ხაბიზგინა)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. როცა გაფუვდება, ამოვაგუნდავოთ, გავაბრტყელოთ, ბლომად დავაყაროთ დაფშვნილი ახალი ოსური ყველი და მოვუკრათ თავ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავდოთ ერბო და გამოვაცხოთ ხაჭაპური ორივე მხრიდან, შეწითლებამდე.
პოპულარული რეცეპტი

მოვადუღოთ სამი სუფრის კოვზი შაქრის ...

თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...

ხორცი ჩავდოთ მდუღარე წყალში, მოვხარ...

კვერცხი გავთქვიფოთ მარილთან ერთად, ...

ტაფაზე ერბო გავაცხელოთ, სათითაოდ გა...

კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცო...