კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...

ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნ...

4 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ, ...

3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 3...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...

200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...