კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი

მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...

ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახე...

გარეცხილი ცხვრის ხორვიც რბილი ნაჭერ...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

გადარჩეული, გარეცხილი ბოლოკის ფოთოლ...