კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...

თევზი, მაგრამ არა სპარტანულად...

კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ მცირე რაოდე...

პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...

ქერის ბურღული მოვხარშოთ წყალში, შემ...

ბადრიჯნები მოვათავსოთ უცხიმო ტაფაზე...