კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა
ბეჭდვა |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, მო...
ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...
კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დ...
ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...
ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ ...
წვრილად დაჭრილი სალა და ვიჩინა შევწ...