კატალოგი
გარგრის ან ატმის დესერტი
მითითებული ხილის ნახევარი პორცია გავასუფთავოთ, გავთალოთ, დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მოვაყაროთ შაქრის პუდრა (80 გრამი) და შევდგათ მაცივარში. ღვინოში ჩავდოთ ლიმონის კანის ნაჭერი, დარიჩინის კანის ნაჭერი და შევაცხელოთ ნელ ცეცხლზე. ადუღებამდე ცოტა ხნით ადრე გადმოვიღოთ ცეცხლიდან. დარჩენილი ხილი გავატაროთ საცერში, დავამატოთ 120 გრამი შაქარი, დავასხათ გაციებული ღვინო და ფრთხილად გადავურიოთ. მიღებული სოუსი დავასხათ მომზადებულ ხილს. მასალა: 600 გრამი ძალიან მწიფე ხილი 200 გრამი შაქრის პუდრა 120 გრამი შაქარი 1 მცირე ზომის ლიმონი დარიჩინის კანის ნაჭერი 3 ჭიქა თეთრი ღვინო