კატალოგი
კიოტბულარი - ხორცის ტეფტელი
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, დავდგათ 10-20 წუთით. გავაკეთოთ კაკლის ფორმის ბურთულები და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში (ტაფა ხშირად შევანჯღრიოთ, რომ ბურთულები ყველა მხრიდან თანაბრად შეიწვას); ტაფაზე ბურთულები მჭიდროდ არ უნდა იყოს განლაგებული. სუფრაზე შეგვიძლია მივიტანოთ როგორც ცხელი, ასევე ცივი სახით. ტეფტელებისათვის საწებელი მოვამზადოთ 1 ჭიქა არაჟნისაგან, დავამატოთ ცოტა მდოგვი, შაქარი, მარილი და პილპილი. მასალა: 250 გრამი გატარებული ხორცი 250 გრამი დაჭრილი ხორცი 2 სუფრის კოვზი საფანელი 1 სუფრის კოვზი გახეხილი ხახვი 2 ცალი მოხარშული, გატარებული კარტოფილი 1 ჩაის კოვზი კარტოფილის ფქვილი 1 ჭიქა რძე ½ ჩაის ჭიქა მარილი ¼ ჩაის ჭიქა პილპილი შესაწვავად საჭირო ცხიმი