კატალოგი
მუხუდო ფრანგულად
გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშოთ ნახევარ პორცია კარაქში, დავამატოთ ცოტა წყალი. შემდეგ დავამატოთ მუხუდო და ვშუშოთ 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავამატოთ ფქვილი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ. ბოლოს დავამატოთ მარილი, შაქარი და წამოვადუღოთ მასა ნელ ცეცხლზე. მოვაყაროთ ოხრახუში, დავუმატოთ კარაქი და სუფრაზე მაშინვე მივიტანოთ. მასალა: 500 გრამი საღი მუხუდოს მარცვალი 12 თავი პატარა ზომის ხახვი 2-3 სუფრის კოვზი კარაქი 1 არასრული ჩაის კოვზი ფქვილი მარილი ცოტა შაქარი დაჭრილი ოხრახუში