კატალოგი
მუხუდო ფრანგულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშოთ ნახევარ პორცია კარაქში, დავამატოთ ცოტა წყალი. შემდეგ დავამატოთ მუხუდო და ვშუშოთ 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავამატოთ ფქვილი და ყველაფერი კარგად გადავურიოთ. ბოლოს დავამატოთ მარილი, შაქარი და წამოვადუღოთ მასა ნელ ცეცხლზე. მოვაყაროთ ოხრახუში, დავუმატოთ კარაქი და სუფრაზე მაშინვე მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი საღი მუხუდოს მარცვალი
12 თავი პატარა ზომის ხახვი
2-3 სუფრის კოვზი კარაქი
1 არასრული ჩაის კოვზი ფქვილი
მარილი
ცოტა შაქარი
დაჭრილი ოხრახუში
პოპულარული რეცეპტი

კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...

თევზის ფილე გავასუფთავოთ, მოვასხურო...

ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...

საქონლის ხორცის რბილი ნაჭერი მოვხარ...

3 ცალი კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფ...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...