კატალოგი
ცხვრის კატლეტები - ”თეირანი”
ბეჭდვა |
გამოვარჩიოთ კატლეტებისათვის საჭირო ხორცი. ცხიმი დავჭრათ კუბიკებად და გავადნოთ ტაფაზე. კატლეტებს წინასწარ ჩავუმაგროთ პიტნის ფოთლები, თითოეულ კატლეტზე მოვათავსოთ ნახევარი სარდელი (კანი უნდა გავაცალოთ) და პამიდვრის ნაჭერი, მოვაყაროთ გახეხილი ნიორი და დავამაგროთ კატლეტის კომპონენტები ასანთის ღერით. ასეთი წესით მომზადებული ცხვრის კატლეტები შევწვათ მცენარეულ ზეთში. ამ კერძთან ერთად სუფრაზე ლობიო მივიტანოთ.
მასალა:
4 სქელი ნატურალური ცხვრის კატლეტი
2 ცალი შუაზე გაჭრილი სარდელი
4 ცალი პიტნის ფოთოლი
1 ცალი მსხვილი პამიდორი
გახეხილი ნიორი დანის პირზე
პოპულარული რეცეპტი
კარგად გარეცხილი ცხვრის ან ბატკნის ...
ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...
კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი მოვა...
ნიახურის ნაჭრები შევწვათ კარგად გაც...
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად; ...