კატალოგი
ცხვრის კატლეტები - ”თეირანი”
გამოვარჩიოთ კატლეტებისათვის საჭირო ხორცი. ცხიმი დავჭრათ კუბიკებად და გავადნოთ ტაფაზე. კატლეტებს წინასწარ ჩავუმაგროთ პიტნის ფოთლები, თითოეულ კატლეტზე მოვათავსოთ ნახევარი სარდელი (კანი უნდა გავაცალოთ) და პამიდვრის ნაჭერი, მოვაყაროთ გახეხილი ნიორი და დავამაგროთ კატლეტის კომპონენტები ასანთის ღერით. ასეთი წესით მომზადებული ცხვრის კატლეტები შევწვათ მცენარეულ ზეთში. ამ კერძთან ერთად სუფრაზე ლობიო მივიტანოთ. მასალა: 4 სქელი ნატურალური ცხვრის კატლეტი 2 ცალი შუაზე გაჭრილი სარდელი 4 ცალი პიტნის ფოთოლი 1 ცალი მსხვილი პამიდორი გახეხილი ნიორი დანის პირზე