კატალოგი
ამსტერდამული ჰაეროვანი ღვეზელი ბრინჯისაგან
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფორმას ძირზე წავუსვათ ცხიმი და მოვათავსოთ შიგ რიგრიგობით ბრინჯის ფენა და ნაჭრებად დაჭრილი ქაშაყისა და პამიდორების ფენა. ბრინჯის ზედა ფენას მოვასხათ მსუბუაქდ დამარილებული ნაღები, მოვათავსოთ ზედ კარაქის რამდენიმე ნაჭერი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და  ღვეზელი 15 წუთით შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად. ღვეზელთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ მწვანე სალათა. მასალა: 2-3 პორციაზე 1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი 2 ჩაის ჭიქა წყალი 2-3 ცალი შებოლილი ქაშაყი 4-5 ცალი პამიდორი ½ ჩაის ჭიქა ნაღები 2-3 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი, კარაქი, მარილი