კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი
![](/uploads_script/products/4lwbi1y43869ulz.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/57u8k2253em5wuq.jpeg)
რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვ...
![](uploads_script/products/3qfoaj1iej6s3hd.jpeg)
თითოეულ თიხის ჯამში მოვათავსოთ თხლა...
![](uploads_script/products/f02b76sku9suegn.jpeg)
მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე...
![](uploads_script/products/m20d84wjvhyminl.jpeg)
კვერცხის გულები და შაქარი კარგად ავ...
![](uploads_script/products/ac1yzslr530bn2r.jpeg)
წიწაკის ღერები გავჭრათ სიგრძეზე, მო...
![](uploads_script/products/6z5p7t63chix2pc.jpg)
ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...