კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი
ბეჭდვა |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ნუში გავასუფთავოთ, გავხეხოთ შოკოლად...
ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...
ინდური აქცენტით...
ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...
მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...
ბუმერანგი და კენგურუ...