კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყვავილები და ”კლიოცკი”...

კუდები დავჭრათ ნაჭრებად და კარგად შ...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...

მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...

თევზი კარგად გავასუფთავოთ, დავჭრათ ...

ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...