კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...

კვახი წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ თაფლ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, კარაქში ან მ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შ...

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...

ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...