კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...

ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავ...