კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი
ბეჭდვა |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...
ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...
ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ კარგად გაცხ...