კატალოგი
ხორცი პირშუშხათი
ხორცს დავასხათ 1 ლიტრი ცხელი წყალი, დავამატოთ მარილი, პილპილი და სხვა სპეციები და ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე თითქმის დარბილებამდე. შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, ხახვი და წვრილად დაჭრილი კარტოფილი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და დავუამტოთ პირშუშხა. კარტოფილის ბულიონს მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ცალკე მივიტანოთ. მასალა: 500 გრამი ღორის ხორცი მარილი 4 მარცვალი შავი პილპილი 1 ცალი დაფნის ფოთოლი 1 კონა მწვანილი 1 თავი ხახვი 500 გრამი კარტოფილი ოხრახუში გახეხილი პირშუშხა