კატალოგი
ხორცი პირშუშხათი
ბეჭდვა |
ხორცს დავასხათ 1 ლიტრი ცხელი წყალი, დავამატოთ მარილი, პილპილი და სხვა სპეციები და ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე თითქმის დარბილებამდე. შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, ხახვი და წვრილად დაჭრილი კარტოფილი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და დავუამტოთ პირშუშხა. კარტოფილის ბულიონს მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ცალკე მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი ღორის ხორცი
მარილი
4 მარცვალი შავი პილპილი
1 ცალი დაფნის ფოთოლი
1 კონა მწვანილი
1 თავი ხახვი
500 გრამი კარტოფილი
ოხრახუში
გახეხილი პირშუშხა
პოპულარული რეცეპტი
სოკო დავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ, დ...
ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...
ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...
ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქა...
ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრი...
სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და მსუბ...