კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

პამიდორი დავჭრათ ნაჭრებად და ჩავდოთ...

შაქარი და კვერცხი ცილა ავთქვიფოთ, დ...

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...

მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ...

ქვაბში ჩავყაროთ ლობიო და მოვხარშოთ ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და ოდნავ შევა...