კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი 5 სათის განმავლობაში წყალში ...

10 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ....

მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...

მსუქანი ქათამი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნ...

ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...

რძე წამოვადუღოთ კარაქთან ერთად (50 ...