კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი
| ბეჭდვა |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცს დავასხათ 1 ლიტრი ცხელი წყალი,...

სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...

გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ...

წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...

150 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

წიწაკის ღერი დავჭრათ და შევურიოთ წვ...


