კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

საქონლის ტვინს გადავავლოთ მდუღარე წ...

ხორცს დავასხათ ცხელი წყალი, დავუმატ...

5 მთლიანი კვერცხი ერთ ჩაის ჭიქა შაქ...

წვიმა, ლუდი და ცხვრის გულ-მკერდი...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

მოვზილოთ ცომი ბლინებისათვის, გავხსნ...