კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი
ბეჭდვა |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ახალი კარტოფილი გავრეცხოთ და დავადგ...
ღორის თავ-ფეხი გავასუფთავოთ, რაც შე...
დავჭრათ ხორცი მსხვილ ნაჭრებად, დავბ...
ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დ...
ორივე სორტის ქიშმიში ავურიოთ და დავ...
დოთი მოვხარშოთ მანანის ფაფა, დავამა...