კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...

ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გ...

მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომ...

პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშრ...

ყვავილოვან კომბოსტოს მოვაცალოთ მწვა...

კარგად გარეცხილ ალუბალს გამოვაცალოთ...