კატალოგი
მაიტოკალაკეიტო - რძეში მოშუშული თევზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ტაფაზე, დავასხათ რძე და ვშუშოთ ცხელ ღუმელში. სუფრაზე მიტანამდე მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
მასალა:
750 გრამი გასუფთავებული თევზი
¼ ლიტრი რძე
75 გრამი კარაქი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ქვაბში ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ შიგ...

გასუფთავებული სატაცური მოვხარშოთ მა...

ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მე...

ყველა კომპონენტი დავჭრათ ზოლებად, მ...

ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვა...

თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...