კატალოგი
ქაშაყის მისაყოლებელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შემდეგ გავაცალოთ კანი და შიგნეულობა. ძმარს შევურიოთ წყალი, დავამატოთ შაქარი და სხვა სპეციები და წამოვადუღოთ ქაშაყი. შემდეგ დავჭრათ 3-4 სმ სიგანის ნაჭრებად და დავასხათ შეგრილებული მარინადი. გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს შეგვიძლია მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ან მოვასხათ სქელი არაჟანი და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.
მასალა:
3 ცალი დიდი, მარილიანი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის ძმარი
1 ჭიქა წყალი
250 გრამი შაქარი
½ ჩაის კოვზი პილპილი
10 ცალი მიხაკი
2 პატარა ზომის დაფნის ფოთოლი
მაიორანი დანის პირზე
პოპულარული რეცეპტი

ქიშმიში დავალბოთ წყალში. ბანანი დავ...

ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...

კარტოფილი მოვხარშოთ, გავფცქვნათ, და...

კარგად გარეცხილ 1,5 კილოგრამ ხილს დ...

გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კ...

წვიმა, ლუდი და ცხვრის გულ-მკერდი...