კატალოგი
ქაშაყის მისაყოლებელი
ბეჭდვა |
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შემდეგ გავაცალოთ კანი და შიგნეულობა. ძმარს შევურიოთ წყალი, დავამატოთ შაქარი და სხვა სპეციები და წამოვადუღოთ ქაშაყი. შემდეგ დავჭრათ 3-4 სმ სიგანის ნაჭრებად და დავასხათ შეგრილებული მარინადი. გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს შეგვიძლია მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ან მოვასხათ სქელი არაჟანი და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.
მასალა:
3 ცალი დიდი, მარილიანი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის ძმარი
1 ჭიქა წყალი
250 გრამი შაქარი
½ ჩაის კოვზი პილპილი
10 ცალი მიხაკი
2 პატარა ზომის დაფნის ფოთოლი
მაიორანი დანის პირზე
პოპულარული რეცეპტი
მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...
თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი...
ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...
ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრე...
გარჩეული და სუფთად გარეცხილი შინდის...
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...