კატალოგი
ქაშაყის მისაყოლებელი
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შემდეგ გავაცალოთ კანი და შიგნეულობა. ძმარს შევურიოთ წყალი, დავამატოთ შაქარი და სხვა სპეციები და წამოვადუღოთ ქაშაყი. შემდეგ დავჭრათ 3-4 სმ სიგანის ნაჭრებად და დავასხათ შეგრილებული მარინადი. გავაჩეროთ ერთი დღე-ღამე. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს შეგვიძლია მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ან მოვასხათ სქელი არაჟანი და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი. მასალა: 3 ცალი დიდი, მარილიანი ქაშაყი 1 ჭიქა ღვინის ძმარი 1 ჭიქა წყალი 250 გრამი შაქარი ½ ჩაის კოვზი პილპილი 10 ცალი მიხაკი 2 პატარა ზომის დაფნის ფოთოლი მაიორანი დანის პირზე