კატალოგი
მსხლის მურაბა
ბეჭდვა |
მაგარი მსხალი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი ცივი წყალი, რომ ფარავდეს და ვხარშოთ, სანამ დარბილდება. მურაბის ტაშტში ჩავყაროთ შაქარი, დავასხათ მსხლის ნახარში წვენი და ავადუღოთ. ცხელ სიროფში ჩავყაროთ მომზადებული მსხალი და ნელ ცეცხლზე მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
მსხალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
მსხლის ნახარში წვენი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...
ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-...
ლანგუსტის ხორცი გავავლოთ თბილ წყალშ...
შიგნეულს დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ ...
კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვი...
ღომის მარცვლები გავარჩიოთ, რამოდენი...