კატალოგი
მსხლის მურაბა
ბეჭდვა |
მაგარი მსხალი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი ცივი წყალი, რომ ფარავდეს და ვხარშოთ, სანამ დარბილდება. მურაბის ტაშტში ჩავყაროთ შაქარი, დავასხათ მსხლის ნახარში წვენი და ავადუღოთ. ცხელ სიროფში ჩავყაროთ მომზადებული მსხალი და ნელ ცეცხლზე მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
მსხალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
მსხლის ნახარში წვენი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის...
ერთი თეფში ბრინჯი...
ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...
საღი რძე წამოვადუღოთ, შევაგრილოთ 25...
გადარჩეული, გარეცხილი ბოლოკის ფოთოლ...
ქაშაყი გამოვშიგნოთ და მოვაშოროთ ფხე...