კატალოგი
კვერცხი ნიგვზითა და ბროწეულით
ბეჭდვა |
კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, ავურიოთ შიგ დანაყილი ნიგოზი, ერბოში მოშუშული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, მარილი, წიწაკა, ბროწეულის მარცვლები და კოვზით ფრთხილად ავურიოთ ისე, რომ მარცვლები არ დაიჭყლიტოს. მომზადებული მასალა დავდოთ ერბომოსხმულ ცხელ ტაფაზე და შევწვათ.
მასალა:
კვერცხი - 4 ცალი
დანაყილი ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 1 თავი
ერბო - 1 სუფრის კოვზი
ბროწეული, მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
შევწვათ კარგი ჯიშის მთელ-მთელი ვაშლ...
მწყემსის სამყოფელში...
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...
წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბ...
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...
ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დ...