კატალოგი
ალუბლის მურაბა (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრეცხოთ ბევრ წყალში, მურაბის ტაშტში ფენებად ჩავაწყოთ ალუბალი, შაქრის ფხვნილი და ა. შ. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი; დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. ასეთი მურაბა იხარშება უწყლოდ. როცა მზად იქნება (სიროფი გასქელდება), გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ გრილ ადგილას.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

ეკალა გავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ დ...

პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშრ...

გასუფთავებული, გარეცხილი და ნაჭრება...

ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, დავამატო...

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვა...

სტაფილო დავჭრათ სიგრძეზე, მწვანე ხა...