კატალოგი
ალუბლის მურაბა (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრეცხოთ ბევრ წყალში, მურაბის ტაშტში ფენებად ჩავაწყოთ ალუბალი, შაქრის ფხვნილი და ა. შ. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი; დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. ასეთი მურაბა იხარშება უწყლოდ. როცა მზად იქნება (სიროფი გასქელდება), გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ გრილ ადგილას.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...

ცხვრის ან ბატკნის ხორცი დავჭრათ ნაჭ...

კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...

ყველა კომპონენტი კარგად ავურიოთ ერთ...

გადარჩეული, გარეცხილი ღოღნაშო ალაგ-...

ხახვი შევბრაწოთ 1 სუფრის კოვზ მცენა...