კატალოგი
ნორვეგიული შემწვარი ძეხვები
ბეჭდვა |
ძეხვები 10 წუთით ცავაწყოთ ცხელ წყალში, მაგრამ არ უნდა ავადუღოთ. ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად და ჩავაწყოთ ცეცხლგამძლე ცხიმწასმულ ჭურჭელში. ზემოდან დავალაგოთ ძეხვები. ყველაფერს მოვასხათ მცენარეული ზეთი, შემდეგ ზედაპირზე გადავანაწილოთ კარაქის მცირე ზომის კუბიკები, მოვაყაროთ ცოტა შაქარი და 20 წუთით შევდგათ ზომიერად გაცხელებულ ღუმელში. ამ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ მოხარშული კარტოფილი ან შავი პური.
მასალა:
2 პორციაზე
2 ცალი შემწვარი ძეხვი
3 ცალი ვაშლი
1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
50 გრამი კარაქი
1 სუფრის კოვზი შაქარი
პოპულარული რეცეპტი
გაცრილი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილ...
მაწონში მოვზილოთ რბილი ცომი. მოზელი...
ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...
ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად. ფქვილის, წყ...
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...
ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ...