კატალოგი
კროკეტები ყველით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილი მოვხრაკოთ ქვაბში გაცხელებულ კარაქში ისე, რომ შეყვითლდეს (შეგვიძლია დავამატოთ რძე) და ვხარშოთ რამდენიმე წუთი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავუმატოთ გახეხილი ყველი, კვერცხი, 2 ათქვეფილი კვერცხის გული, კვლავ დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ავთქვიფოთ. როდესაც მასა წამოდუღდება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და დავასხათ კარაქწასმულ და ორცხობილამოყრილ ჟარუნაზე (კარაქის სისქე დაახლოებით 2 სმ უნდა იყოს). ფირფიტა დავჭრათ ნაჭრებად, მოვაყაროთ საფანელი და გამოვაცხოთ ღუმელში.
მასალა:
1 ჭიქა მაგარი გახეხილი ყველი
3 სუფრის კოვზი კარაქი
3 სუფრის კოვზი ფქვილი
2 ჭიქა რძე
2 კვერცხის გული
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი ჩავდოთ მცირე რაოდენობის მარილ...

ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ მსხვილად ...

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...

ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წ...

გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...