კატალოგი
სოუსი ”ტარტარი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურიოთ და დავამატოთ მარილი და პილპილი.
მასალა:
100 გრამი მაიონეზი
1-2 სუფრის კოვზი თეთრი ღვინო
1 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
1 ჩაის კოვზი მდოგვი
1 სუფრის კოვზი არაჟანი
ნახევარი ჩაის კოვზი შაქრის ფხვნილი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

შაქრის პუდრა, კვერცხს გული და ლიმონ...

ვაზის ფოთოლი გავარჩიოთ, მოვაჭრათ ყუ...

ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...

თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...

ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...