კატალოგი
სოუსი ”ტარტარი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურიოთ და დავამატოთ მარილი და პილპილი.
მასალა:
100 გრამი მაიონეზი
1-2 სუფრის კოვზი თეთრი ღვინო
1 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
1 ჩაის კოვზი მდოგვი
1 სუფრის კოვზი არაჟანი
ნახევარი ჩაის კოვზი შაქრის ფხვნილი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცს და სალას დავასხათ 2 ლიტრი ცივ...

გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კო...

ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...

ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...

ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...