კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

სქელქერქიან საზამთროს მოვაცალოთ გულ...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

ნედლი თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ...

დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და...

ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...