კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო
![](/uploads_script/products/dqlcu1ksl2fabwm.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/t6ke01l8p9ekp7u.jpeg)
ხორცს დავასხათ 1 ლიტრი ცხელი წყალი,...
![](uploads_script/products/fv4vsgez47id8hh.png)
ვეზირის თითი...
![](uploads_script/products/oastumd2l7f7vj7.jpeg)
მსხვილმარცვლა ყურძნის მტევნები დავმ...
![](uploads_script/products/7ni56tkoc7o6z6i.jpeg)
შებოლილი თევზი დავყოთ ნაწილებად და ...
![](uploads_script/products/vqtthr85p4vrbbw.jpeg)
წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...
![](uploads_script/products/xq4hi33d2mluz20.jpeg)
სტაფილო დავჭრათ სიგრძეზე, მწვანე ხა...