კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ნედლ თევზს მოვაცილოთ ქერცლი, გამოვშ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...

ხორცი და სალა 2-3-ჯერ გავატაროთ ხორ...

ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მა...

ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივ...

ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ ზოლებად,...