კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო
ბეჭდვა |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ვიჩინის თითოეული ნაჭერი დავახვიოთ მ...
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და გა...
შევარჩიოთ ქორფა, მთელ-მთელი წიწაკა,...
ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...
2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...