კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...

თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...

კვერცხი გავთქვიფოთ, დავასხათ თბილი ...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ მსხვილად ...

250 გრამი მდუღარე რძეში ჩავყაროთ ნა...

ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...