კატალოგი
კონიაკის სოუსი
ბეჭდვა |
ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქარი, დავუმატოთ კონიაკი და წამოვადუღოთ. სოუსი მოვასხათ პუდინგს და წავუკიდოთ ცეცხლი. სოუსი ცეცხლს მოიკიდებს იმ შემთხვევაში, თუ ახალი წამოდუღებულია.
მასალა:
30 გრამი კარაქი
2 სუფრის კოვზი შაქარი
1 ჭიქა კონიაკი
პოპულარული რეცეპტი
ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...
ერბო-კვერცხი მოვათავსოთ თეფშზე, მოვ...
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...
გველთევზა გავასუფთავოთ და დავჭრათ 5...
სამ ჩაის ჭიქა პურის ფქვილს თანდათან...
250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...