კატალოგი
ყველის შნიცელი რომაულად
ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში,  და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში ორივე მხრიდან, ვწვათ მანამდე, სანამ მოოქროსფრო-ყავისფერ ფერს არ მიიღებს. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, გავაფორმოთ პამიდვრის ნაჭრებით და სუფრაზე ისპანახთან და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ. მასალა: ყველის 4 ნაჭერი (1 სმ სისქის) 1 ცალი კვერცხი კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი") დაჭრილი მწვანე ხახვი 1-2 ცალი პამიდორი შესაწვავად საჭირო ცხიმი