კატალოგი
ყველის შნიცელი რომაულად
ბეჭდვა |
ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში, და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში ორივე მხრიდან, ვწვათ მანამდე, სანამ მოოქროსფრო-ყავისფერ ფერს არ მიიღებს. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, გავაფორმოთ პამიდვრის ნაჭრებით და სუფრაზე ისპანახთან და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
ყველის 4 ნაჭერი (1 სმ სისქის)
1 ცალი კვერცხი
კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი")
დაჭრილი მწვანე ხახვი
1-2 ცალი პამიდორი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრე...
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...
მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...
წიწაკა გავრეცხოთ და გავასუფთავოთ თე...
თხილი, ნუში, ქიშმიში და ვანილის კრე...
ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...