კატალოგი
ყველის შნიცელი რომაულად
![](/uploads_script/products/vahwta8sphky4au.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში, და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში ორივე მხრიდან, ვწვათ მანამდე, სანამ მოოქროსფრო-ყავისფერ ფერს არ მიიღებს. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, გავაფორმოთ პამიდვრის ნაჭრებით და სუფრაზე ისპანახთან და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
ყველის 4 ნაჭერი (1 სმ სისქის)
1 ცალი კვერცხი
კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი")
დაჭრილი მწვანე ხახვი
1-2 ცალი პამიდორი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/eydvls346zihhvn.jpg)
გასუფთავებული ფაშვი კარგად გავრეცხო...
![](uploads_script/products/nyu7u80x0j80g85.jpeg)
ერთნახევარი ჩაის ჭიქა ცივი წყლით, 1...
![](uploads_script/products/6ehg1qt23z7wjje.png)
საფრანგეთზე......
![](uploads_script/products/x019kjtu1ih9v94.jpeg)
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...
![](uploads_script/products/8c1uo9y8vs8wdxc.jpeg)
კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...
![](uploads_script/products/qeqswdoa50xdj48.jpeg)
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...