კატალოგი
ყველის შნიცელი რომაულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში, და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში ორივე მხრიდან, ვწვათ მანამდე, სანამ მოოქროსფრო-ყავისფერ ფერს არ მიიღებს. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, გავაფორმოთ პამიდვრის ნაჭრებით და სუფრაზე ისპანახთან და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
ყველის 4 ნაჭერი (1 სმ სისქის)
1 ცალი კვერცხი
კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი")
დაჭრილი მწვანე ხახვი
1-2 ცალი პამიდორი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ სიგრძეზ...

შმიორებროდი, ეს არის ბუტერბროდის ნა...

ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...

ახალი, წითელწინწკლებიანი კალმახი გა...

ყვავილოვან კომბოსტოს მოვაცალოთ მწვა...

შევარჩიოთ მოზრდილი ვარია, დავჭრათ ნ...