კატალოგი
ჭრელი ნამცხვარი
![](/uploads_script/products/8c1uo9y8vs8wdxc.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თანდათან დავამატოთ გოგლი-მოგლი, გახეხილი ლიმონის კანი და ლიმონის წვენი, გადარჩეული ქიშმიში, წვრილად დაჭრილი რომელიმე მარმელადი, წვრილად დაფხვნილი ნამცხვარი (პეჩენია) და ერთგვაროვან მასად ვაქციოთ; გავახვიოთ ცელოფანის ქაღალდში, მივცეთ მოგრძო ფორმა და 3-4 საათით შევდგათ მაცივარში. სუფრაზე მიტანისას დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად.
მასალა:
კარაქი - 300 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
ნამცხვარი (პეჩენია) - 400 გრამი
ლიმონი - 1 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ფენოვანი მარმელადი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/431iuk1iqxz69m4.jpeg)
ახალი, საღი კომბოსტოს თეთრ თავებს მ...
![](uploads_script/products/yijhdohlantt8xt.jpeg)
კვერცხის გულები კარაგდ გავთქვიფოთ შ...
![](uploads_script/products/7h2xj3jjimgp2gh.jpeg)
8-10 ცალი საშუალო სიდიდის ფორთოხალი...
![](uploads_script/products/g0m74uyc8t23q3q.jpeg)
ჩურჩხელა კეთდება ნიგვზის, თხილის, ნ...
![](uploads_script/products/dc9ens9njo3hz2a.jpg)
მსუქანი ცხვრის ან ბატკნის ხორცი (რო...
![](uploads_script/products/3frw8l35f1smeyg.jpeg)
კვერცხი 30 წუთის განმავლობაში ვთქვი...