კატალოგი
ჭრელი ნამცხვარი
კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თანდათან დავამატოთ გოგლი-მოგლი, გახეხილი ლიმონის კანი და ლიმონის წვენი, გადარჩეული ქიშმიში, წვრილად დაჭრილი რომელიმე მარმელადი, წვრილად დაფხვნილი ნამცხვარი (პეჩენია) და ერთგვაროვან მასად ვაქციოთ; გავახვიოთ ცელოფანის ქაღალდში, მივცეთ მოგრძო ფორმა და 3-4 საათით შევდგათ მაცივარში. სუფრაზე მიტანისას დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად. მასალა: კარაქი - 300 გრამი კვერცხი - 2 ცალი ნამცხვარი (პეჩენია) - 400 გრამი ლიმონი - 1 ცალი შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა ფენოვანი მარმელადი - 200 გრამი ქიშმიში - 100 გრამი