კატალოგი
ცხვრის მწვადი მწყემსურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ცხვრის ან ბატკნის ხორცი (როგორც ნეკნებიანი, ისე რბილი ადგილები) დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, კარგად ავურიოთ და ჩავყაროთ თუჯის ქვაბში (ან ტაფაში). დავდგათ ძლიერ ცეცხლზე და შევწვათ თავისივე სიმსუქნებში. ხანგამოშვებით ვურიოთ, ისე, რომ თითოეული ნაჭერი კარგად გაწითლდეს. როდესაც შეიწვება, მწვადს მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სამი სანტიმეტრის სიგრძეზე დაჭრილი ახალი მწვანე ხახვი.
მასალა:
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 100 გრამი
მწვანე ხახვი - 200 გრამი
ოხრახუში - 3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...

ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...

ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...

შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კ...