კატალოგი
კვერცხი მეფურად
![](/uploads_script/products/3frw8l35f1smeyg.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხი 30 წუთის განმავლობაში ვთქვიფოთ სათქვეფით ან 5 წუთი კომბაინში. მასა ჩავასხათ ღრმა კარაქწასმულ ფორმაში და ვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე 45 წუთის განმავლობაში. შაქრის, წყლისა და დარიჩინისაგან მოვხარშოთ სქელი სიროფი. ჩაის კოვზის მეშვეობით გამომცხვარი მასისაგან გავაკეთოთ კვერცხები და მოვათავსოთ ისინი ცხელ სიროფში. როდესაც სიროფი გაცივდება, დავამატოთ კონიაკი. მზა კერძი ცოტა 2 საათი გავაჩეროთ.
მასალა:
3 პორციაზე
6 კვერცხის გული
2 ჭიქა შაქარი
1 ჭიქა წყალი
დარიჩინის კანის 1 ნაჭერი
1 ჭიქა კონიაკი (კონიაკის ჭიქა)
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/fhbidq6nvik2f6f.jpeg)
კოლრაბი გავასუფავოთ, ფრთხილად მოვაშ...
![](uploads_script/products/mt6es3kqiypf2yd.jpeg)
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...
![](uploads_script/products/zbapoojwp27olak.jpeg)
200 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...
![](uploads_script/products/1qlt73dxvytm5to.jpeg)
გათლილი, შუაზე გაჭრილი კარტოფილი (წ...
![](uploads_script/products/dbhd6p97bnat4pg.jpeg)
თევზი გავასუფთავოთ, დავჭრათ მცირე ზ...
![](uploads_script/products/whw89lz55ao98r5.jpeg)
ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩა...