კატალოგი
	ტურნედო როსინი
	 
			| ბეჭდვა  |  | 
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან, მოვაყაროთ პილპილი და დავაწყოთ კარაქში შებრაწულ თეთრი პურის ნაჭრებზე. თითოეულ ფილეზე დავაწყოთ ღორის ღვიძლის პაშტეტის ნაჭერი. გავაფორმოთ პამიდვრის და ლიმნის ნაჭრებითა და ოხრახუშით.
მასალა:
2 პორციაზე 
	2 დიდი ნაჭერი თეთრი პური
	2 ნაჭერი ძროხის ხორცის ფილე
	მარილი, პილპილი
	2 ნაჭერი ღორის ღვიძლის პაშტეტი
	2 ცალი პამიდორი
	2 ნაჭერი ლიმონი
	2 ღერი ოხრახუში
	შემწვარი სალა
		
		პოპულარული რეცეპტი
	
	
						მჟავე რძე გავხსნათ ანადუღარი ცივი წ...
					
				
						ახალი, წითელწინწკლებიანი კალმახი გა...
					
				
						ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, მო...
					
				
						ვიჩინა, ნიახური და ხახვი გავატაროთ ...
					
				
						ერთი ქილა არაჟნისა და 200 გრამი კარ...
					
				
						ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...
					
				

