კატალოგი
ტურნედო როსინი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან, მოვაყაროთ პილპილი და დავაწყოთ კარაქში შებრაწულ თეთრი პურის ნაჭრებზე. თითოეულ ფილეზე დავაწყოთ ღორის ღვიძლის პაშტეტის ნაჭერი. გავაფორმოთ პამიდვრის და ლიმნის ნაჭრებითა და ოხრახუშით.
მასალა:
2 პორციაზე
2 დიდი ნაჭერი თეთრი პური
2 ნაჭერი ძროხის ხორცის ფილე
მარილი, პილპილი
2 ნაჭერი ღორის ღვიძლის პაშტეტი
2 ცალი პამიდორი
2 ნაჭერი ლიმონი
2 ღერი ოხრახუში
შემწვარი სალა
პოპულარული რეცეპტი

შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეც...

წითელი ბულგარული წიწაკა კარგად გავრ...

კარგად დასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

მოხარშული ფაშვი წვრილ, მოგრძო ნაჭრე...

გასუფთავებულ, გარეცხილ ვარიას ჩავუწ...