კატალოგი
ტურნედო როსინი
| ბეჭდვა |
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან, მოვაყაროთ პილპილი და დავაწყოთ კარაქში შებრაწულ თეთრი პურის ნაჭრებზე. თითოეულ ფილეზე დავაწყოთ ღორის ღვიძლის პაშტეტის ნაჭერი. გავაფორმოთ პამიდვრის და ლიმნის ნაჭრებითა და ოხრახუშით.
მასალა:
2 პორციაზე
2 დიდი ნაჭერი თეთრი პური
2 ნაჭერი ძროხის ხორცის ფილე
მარილი, პილპილი
2 ნაჭერი ღორის ღვიძლის პაშტეტი
2 ცალი პამიდორი
2 ნაჭერი ლიმონი
2 ღერი ოხრახუში
შემწვარი სალა
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გასუფთავებული და თბილ წყალში...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავ...

მსუქანი ცხვრის ან ბატკნის ხორცი (რო...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი ფრი...

გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრება...


