კატალოგი
რაგუ დი მონტონე - ცხვრის ხორცისაგან მომზადებული რაგუ
ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. დავამატოთ ბოსტნეული, დაფნისა და როზმარინის ფოთლები. ყველაფერი შევწვათ ტაფაზე. შემდეგ მოვაყაროთ ფქვილი და დავამატოთ ტომატ-პასტა. მსუბუქად მოვშუშოთ და დავამატოთ ¼ ლიტრი წყალი და წითელი ღვინო. ხორცი ვშუშოთ მზადყოფნამდე. სუფრაზე ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ. მასალა: 500 გრამი ცხვრის ხორცი 1 სუფრის კოვზი ფქვილი ¼ ლიტრი წითელი ღვინო 1 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა 1 სუფრის კოვზი ზეთი 1 ცალი სტაფილო ნიახურის ძირი 1 კბილი ნიორი პატარა დაფნის ფოთოლი როზმარინის რამოდენიმე ფოთოლი მარილი, პილპილი