კატალოგი
რაგუ დი მონტონე - ცხვრის ხორცისაგან მომზადებული რაგუ
![](/uploads_script/products/kgynvqyjx8xyq4v.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. დავამატოთ ბოსტნეული, დაფნისა და როზმარინის ფოთლები. ყველაფერი შევწვათ ტაფაზე. შემდეგ მოვაყაროთ ფქვილი და დავამატოთ ტომატ-პასტა. მსუბუქად მოვშუშოთ და დავამატოთ ¼ ლიტრი წყალი და წითელი ღვინო. ხორცი ვშუშოთ მზადყოფნამდე. სუფრაზე ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი ცხვრის ხორცი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
¼ ლიტრი წითელი ღვინო
1 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა
1 სუფრის კოვზი ზეთი
1 ცალი სტაფილო
ნიახურის ძირი
1 კბილი ნიორი
პატარა დაფნის ფოთოლი
როზმარინის რამოდენიმე ფოთოლი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/zzuegiijqg729dz.jpg)
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...
![](uploads_script/products/ol4zwhpbrgrofkj.jpeg)
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ორ ჩაის ჭი...
![](uploads_script/products/41xqspmmub8l6d6.jpeg)
ოთხი კვერცხის გული 1,5 ჩაის ჭიქა შა...
![](uploads_script/products/73gv4uict5zaxgl.jpeg)
ხორცი და სპეციები ჩავდოთ მდუღარე წყ...
![](uploads_script/products/j1pc55nmn48vd62.jpg)
შემწვარი ქათმის ან ინდაურის რბილი ხ...
![](uploads_script/products/wz37p6bx2deqz1o.jpeg)
კარაქი და შაქარი შევურიოთ ერთმანეთს...