კატალოგი
რაგუ დი მონტონე - ცხვრის ხორცისაგან მომზადებული რაგუ
ბეჭდვა |
ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. დავამატოთ ბოსტნეული, დაფნისა და როზმარინის ფოთლები. ყველაფერი შევწვათ ტაფაზე. შემდეგ მოვაყაროთ ფქვილი და დავამატოთ ტომატ-პასტა. მსუბუქად მოვშუშოთ და დავამატოთ ¼ ლიტრი წყალი და წითელი ღვინო. ხორცი ვშუშოთ მზადყოფნამდე. სუფრაზე ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი ცხვრის ხორცი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
¼ ლიტრი წითელი ღვინო
1 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა
1 სუფრის კოვზი ზეთი
1 ცალი სტაფილო
ნიახურის ძირი
1 კბილი ნიორი
პატარა დაფნის ფოთოლი
როზმარინის რამოდენიმე ფოთოლი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...
კომბოსტო წვრილად დავჭრათ და ხახვთან...
ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...
5 ცალი კვერცხისა და ¾ ჭიქა შაქრის ფ...
3 კვერცხის გული გავთქვიფოთ და შევურ...
წვრილად დავჭრათ ხახვი და ნიორი და მ...