კატალოგი
ჰაეროვანი ღვეზელი ყველით
კარაქის, ფქვილისა და რძისაგან მოვამზადოთ სოუსი, დავამატოთ ყველი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ვაცალოთ მასას შეგრილება. ცალკე გავთქვიფოთ კვერცხის გულები და ცილა და დავასხათ დარჩენილ, შესქელებულ სოუსს. ფორმას წავუსვათ კარაქი, ჩავასხათ შიგნით მასა და 25 წუთით შევდგათ ზომიერად გაცხელებულ ღუმელში, ორთქლიანი ქვაბის ზემოდან. როდესაც მასა გამაგრდება, ცეცხლი გამოვურთოთ და ღვეზელი ღუმელში კიდევ 10 წუთით დავტოვოთ. მასალა: 2-3 პორციაზე 2 სუფრის კოვზი კარაქი 2 სუფრის კოვზი ფქვილი ¾ ჭიქა რძე ½ ჭიქა გახეხილი ყველი 2-3 ცალი კვერცხი პილპილი, მარილი