კატალოგი
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან, მოვაყაროთ პილპილი და დავაწყოთ კარაქში შებრაწულ თეთრი პურის ნაჭრებზე...
პამიდორი, სოკო, ქაშაყი და ხახვი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. მაიონეზი გადავურიოთ ხაჭოსა და რძეში და შემდეგ ყველაფერი კარგად ავურიოთ...
მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, დავდგათ დასაწურად. ვაშლი გავფცქვნათ, გამოვაცალოთ გული და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. თევზს გამოვაცალოთ ფხები...
ხორცის კუბიკები, ბოლოკი, ნიახური და მჟავე კიტრი დავჭრათ წვრილ კუბიკებად და ავურიოთ სტაფილოსა და კარტოფილთან ერთად. დავაამტოთ მაიონეზი...
შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეცხოთ. სოკოს თავები (მთლიანი) მოვშუშოთ კარაქში. სოკოს ფეხები წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ. შემდეგ მოშუშული სოკოს...
3 ჭიქა წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. გასუფთავებული ისპანახი კარგად გავრეცხოთ, შემდეგ 5 წუთის განმავლობაში ვშუშოთ მცირე რაოდენობის წყალში. ვაცალოთ...
ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ დასაწურად. ხახვი დავჭრათ ნაჭრებად, მსუბუქად მოვხრაკოთ მცენარეულ ზეთში, დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი ძეხვი...