კატალოგი
მილანური სალათა შებოლილი თევზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, დავდგათ დასაწურად. ვაშლი გავფცქვნათ, გამოვაცალოთ გული და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. თევზს გამოვაცალოთ ფხები. ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურიოთ. მაიონეზი შევურიოთ გახეხილ ხახვს და ეს მასა დავამატოთ სალათას. დავამატოთ მარილი და წითელი პილპილი.
მასალა:
125 გრამი მაკარონი (ნიჟარების ან რკალების ფორმის)
200 გრამი შებოლილი თევზი (გარდა ქაშაყისა)
1-2 ცალი ვაშლი
1 ჭიქა კუბიკებად დაჭრილი ნიახურის ფესვი
1 თავი მცირე ზომის ხახვი
1 ჭიქა მაიონეზი
მარილი
წითელი წიწაკა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი და სალა 2-3-ჯერ გავატაროთ ხორ...

გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...

ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ სიგრძეზ...

ვიჩინას ჩავუმაგროთ მიხაკები, მოვათა...

ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...

საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...