კატალოგი
მილანური სალათა შებოლილი თევზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, დავდგათ დასაწურად. ვაშლი გავფცქვნათ, გამოვაცალოთ გული და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. თევზს გამოვაცალოთ ფხები. ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურიოთ. მაიონეზი შევურიოთ გახეხილ ხახვს და ეს მასა დავამატოთ სალათას. დავამატოთ მარილი და წითელი პილპილი.
მასალა:
125 გრამი მაკარონი (ნიჟარების ან რკალების ფორმის)
200 გრამი შებოლილი თევზი (გარდა ქაშაყისა)
1-2 ცალი ვაშლი
1 ჭიქა კუბიკებად დაჭრილი ნიახურის ფესვი
1 თავი მცირე ზომის ხახვი
1 ჭიქა მაიონეზი
მარილი
წითელი წიწაკა
პოპულარული რეცეპტი

საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...

ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...

ბალბა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მოვხა...

ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...

კარგად გარეცხილი ცხვრის ან ბატკნის ...