კატალოგი
ტურნედო როსინი
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან, მოვაყაროთ პილპილი და დავაწყოთ კარაქში შებრაწულ თეთრი პურის ნაჭრებზე. თითოეულ ფილეზე დავაწყოთ ღორის ღვიძლის პაშტეტის ნაჭერი. გავაფორმოთ პამიდვრის და ლიმნის ნაჭრებითა და ოხრახუშით. მასალა: 2 პორციაზე 2 დიდი ნაჭერი თეთრი პური 2 ნაჭერი ძროხის ხორცის ფილე მარილი, პილპილი 2 ნაჭერი ღორის ღვიძლის პაშტეტი 2 ცალი პამიდორი 2 ნაჭერი ლიმონი 2 ღერი ოხრახუში შემწვარი სალა