კატალოგი
ტურნედო როსინი
ბეჭდვა |
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან, მოვაყაროთ პილპილი და დავაწყოთ კარაქში შებრაწულ თეთრი პურის ნაჭრებზე. თითოეულ ფილეზე დავაწყოთ ღორის ღვიძლის პაშტეტის ნაჭერი. გავაფორმოთ პამიდვრის და ლიმნის ნაჭრებითა და ოხრახუშით.
მასალა:
2 პორციაზე
2 დიდი ნაჭერი თეთრი პური
2 ნაჭერი ძროხის ხორცის ფილე
მარილი, პილპილი
2 ნაჭერი ღორის ღვიძლის პაშტეტი
2 ცალი პამიდორი
2 ნაჭერი ლიმონი
2 ღერი ოხრახუში
შემწვარი სალა
პოპულარული რეცეპტი
ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატო...
კარაქი ან მარგარინი კარგად დავკეპოთ...
მოვზილოთ სქელი ცომი, გადავაფაროთ სვ...
პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...
ხახვი დავჭრათ რგოლებად, მოვასხათ არ...
კუდები დავჭრათ ნაჭრებად და კარგად შ...