კატალოგი
ტურნედო როსინი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან, მოვაყაროთ პილპილი და დავაწყოთ კარაქში შებრაწულ თეთრი პურის ნაჭრებზე. თითოეულ ფილეზე დავაწყოთ ღორის ღვიძლის პაშტეტის ნაჭერი. გავაფორმოთ პამიდვრის და ლიმნის ნაჭრებითა და ოხრახუშით.
მასალა:
2 პორციაზე
2 დიდი ნაჭერი თეთრი პური
2 ნაჭერი ძროხის ხორცის ფილე
მარილი, პილპილი
2 ნაჭერი ღორის ღვიძლის პაშტეტი
2 ცალი პამიდორი
2 ნაჭერი ლიმონი
2 ღერი ოხრახუში
შემწვარი სალა
პოპულარული რეცეპტი

ცხარე და ტკბილი წიწაკა გავარჩიოთ, თ...

ცეცხლის ღმერთი და მშვენიერი ილონკა...

თირკმელი დავალბოთ წყალში ერთი საათი...

სტუმართმოყვარე ყაზახები...

1,5 ჩაის კოვზი ხსნადი ყავა ჩავყაროთ...

1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...