მთავარი დაამატეთ რეცეპტი რესტორნები
 
Help All Services Preferences Color
კატალოგი 
ცივი კერძები
წვნიანი კერძები
თევზეული
კერძები ხორცისაგან
კერძები ფრინველის ხორცისაგან
კერძები ბოსტნეულისაგან
კერძები კვერცხისაგან
კერძები ბრინჯისა და ბურღულისაგან
ტკბილი თავი საჭმელი
ფქვილოვანი ნაწარმი
ფქვილოვანი საკონდიტრო ნაწარმი
ცივი და ცხელი სასმელები
პროდუქტები ზამთრისათვის
 
ქართული
ევროპული
აზიური
ამერიკული
ავსტრალიური
აფრიკული
СССР
ასფურცელა ქადა 


წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცომი, მერე კარგად გავაბრტყელოთ, წავუსვათ ზედ კარგად აზელილი კარაქი, დავკეცოთ ოთხად და მოვათავსოთ მაცივარში 10-15 წუთი. შემდეგ ისევ გავაბრტყელოთ, დავკეცოთ ოთხად და ისევ შევდგათ მაცივარში 10-15 წუთით. ბოლოს გავჭრათ 2-3 ნაწილად, კარგად გავაბრტყელოთ, დავყაროთ ქადის გული, დავახვიოთ, მივცეთ მილისმაგვარი ფორმა, შემდეგ მოვახვიოთ მრგვალად, დავალაგოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად.

ქადის გულის მომზადება: გაცრილი პურის ფქვილი ტაფაზე დავყაროთ, მოვშუშოთ, მივუმატოთ კარაქი ან ერბო და კიდევ ვშუშოთ, ბოლოს ავურიოთ შიგ შაქრის ფხვნილი.

მასალა:

ცომისათვის

  • კარაქი - 100 გრამი
  • პურის ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
  • წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა

ქადის გულისათვის

  • კარაქი - 100 გრამი
  • შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
  • პურის ფქვილი - 3 სუფრის კოვზი

პოპულარული რეცეპტი
ქაშაყის მისაყოლებელი
ტორტი ”ზღარბი”
ხაშლამა
ფენოვანი ნამცხვარი
არჯაკელი ნიგვზით
 
BOOM.ge BOOM.GE სიახლე სიახლე ვაკანსიები ვაკანსიები ვალუტა ვალუტა გამოკითხვა გამოკითხვა განცხადებები განცხადებები გაცნობა გაცნობა მისალოცები მისალოცები ფორუმი ფორუმი ჩეტი ჩეტი თამაშები თამაშები
Copyright © 2003-2014 Boom.ge რეკლამა   |   სტატისტიკა