კატალოგი
ასფურცელა ქადა
![](/uploads_script/products/ex6tcszxsrsio6q.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცომი, მერე კარგად გავაბრტყელოთ, წავუსვათ ზედ კარგად აზელილი კარაქი, დავკეცოთ ოთხად და მოვათავსოთ მაცივარში 10-15 წუთი. შემდეგ ისევ გავაბრტყელოთ, დავკეცოთ ოთხად და ისევ შევდგათ მაცივარში 10-15 წუთით. ბოლოს გავჭრათ 2-3 ნაწილად, კარგად გავაბრტყელოთ, დავყაროთ ქადის გული, დავახვიოთ, მივცეთ მილისმაგვარი ფორმა, შემდეგ მოვახვიოთ მრგვალად, დავალაგოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად.
ქადის გულის მომზადება: გაცრილი პურის ფქვილი ტაფაზე დავყაროთ, მოვშუშოთ, მივუმატოთ კარაქი ან ერბო და კიდევ ვშუშოთ, ბოლოს ავურიოთ შიგ შაქრის ფხვნილი.
მასალა:
ცომისათვის
კარაქი - 100 გრამი
პურის ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ქადის გულისათვის
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
პურის ფქვილი - 3 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/av615pgq11e5j39.jpeg)
3-4 ცალი მოზრდილი კარტოფილი გავფცქვ...
![](uploads_script/products/2p3zbnsv8x7oi9a.jpeg)
ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...
![](uploads_script/products/v9lpr1asfqh819q.jpeg)
ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...
![](uploads_script/products/oj463m105awl2ks.jpeg)
სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...
![](uploads_script/products/ol4zwhpbrgrofkj.jpeg)
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ორ ჩაის ჭი...
![](uploads_script/products/sx7y6fhx4rbh5zr.jpg)
მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...