კატალოგი
თევზის კატლეტები ფლანდიურად
| ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გამოშიგნული ქაშაყი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან, ნიორთან და დამბალ პურთან ერთად, შემდეგ ფარში კარგად გადავურიოთ კვერცხში, წვრილად დაჭრილ კაპარში, ანჩოუსის ზეთში, მარილსა და პილპილში. გავაკეთოთ პატარა ზომის კატლეტები, ამოვავლოთ სუხარში და შევწვათ ორივე მხრიდან. ამ კტალეტეფთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილი ან მწვანე სალათა.
მასალა:
2-3 პორციაზე
500 გრამი საღი ქაშაყი
100 გრამი თეთრი პური
1 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი ანჩოუსის ზეთი
1 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი კაპარი
პილპილი, მარილი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

გავთქვიფოთ 1 ცალი კვერცხი, დავასხათ...

საუბარი პოზნანში...

სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრე...

ხახვი დავჭრათ და ოდნავ მოვხრაკოთ ქვ...

საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...


