კატალოგი
თევზის კატლეტები ფლანდიურად
გასუფთავებული, გამოშიგნული ქაშაყი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან, ნიორთან და დამბალ პურთან ერთად, შემდეგ ფარში კარგად გადავურიოთ კვერცხში, წვრილად დაჭრილ კაპარში, ანჩოუსის ზეთში, მარილსა და პილპილში. გავაკეთოთ პატარა ზომის კატლეტები, ამოვავლოთ სუხარში და შევწვათ ორივე მხრიდან. ამ კტალეტეფთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილი ან მწვანე სალათა. მასალა: 2-3 პორციაზე 500 გრამი საღი ქაშაყი 100 გრამი თეთრი პური 1 თავი ხახვი 2 კბილი ნიორი 2 სუფრის კოვზი ანჩოუსის ზეთი 1 ცალი კვერცხი 1 სუფრის კოვზი კაპარი პილპილი, მარილი საფანელი შესაწვავად საჭირო ცხიმი