კატალოგი
ლობიანი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრამი წითელი ლობიო (მინდვრის) მოვხარშჴთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ, ხახვით, ზეთით, ქინძით, ოხრახუშით, მარილით. კარგად ავზილოთ ხელით. ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ, რომ ლობიო არ ჩანდეს. გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.
პოპულარული რეცეპტი

4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...

შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეც...

ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...

ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...

რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...

დაჭრილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი, შავ...