კატალოგი
ლობიანი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრამი წითელი ლობიო (მინდვრის) მოვხარშჴთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ, ხახვით, ზეთით, ქინძით, ოხრახუშით, მარილით. კარგად ავზილოთ ხელით. ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ, რომ ლობიო არ ჩანდეს. გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.
პოპულარული რეცეპტი

დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და...

იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...

ლანგუსტის ხორცი გავავლოთ თბილ წყალშ...

200 გრამი ერბო კარგად გავთქვიფოთ 20...

კარტოფილი...

ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარ...