კატალოგი
ლობიანი მჭადი
ბეჭდვა |
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრამი წითელი ლობიო (მინდვრის) მოვხარშჴთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ, ხახვით, ზეთით, ქინძით, ოხრახუშით, მარილით. კარგად ავზილოთ ხელით. ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ, რომ ლობიო არ ჩანდეს. გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი ქვა...
რძეში ჩავახალოთ კვერცხები და ყველაფ...
ფქვილი ჩავყაროთ ჯამში, დროჟი გავხსნ...
ძეხვები 10 წუთით ცავაწყოთ ცხელ წყალ...
მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...
შაქარი ვთქვიფოთ კვერცხთან ერთად 15 ...