კატალოგი
ლობიანი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრამი წითელი ლობიო (მინდვრის) მოვხარშჴთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ, ხახვით, ზეთით, ქინძით, ოხრახუშით, მარილით. კარგად ავზილოთ ხელით. ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ, რომ ლობიო არ ჩანდეს. გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი გავადნოთ, შევურიოთ თაფლს. ამ...

ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...

კვერცხი გავთქვიფოთ, დავასხათ თბილი ...

წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...

ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...