კატალოგი
ცხვრის ხორცი შამფურზე ნივრის საწებლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამფურზე ხახვის ნაჭრებთან ერთად, კარგად მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევწვათ. ხორცთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ნივრის სოუსი, რომლის მოსამზადებლადაც უნდა ავურიოთ 10 ცალი გახეხილი ნუშის მარცვალი, 2 სუფრის კოვზი რბილი პურის მარცვლები, ½ ჭიქა მცენარეული ზეთი, 1 კვერცხის გული, ½ ლიმონი, მარილი. ნიორი, ნუში და პურის მარცვლები დავნაყოთ, დავუმატოთ კვერცხის გული და მუდმივი მორევისას თანდათან ვამატოთ ზეთი. ბოლოს დავამატოთ მარილი და ლიმონის წვენი. დავდგათ ცივ ადგილას.
მასალა:
500 გრამი ცხვრის ან ღორის ხორცი
მრგვალად დაჭრილი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და...

ნედლ თევზს მოვაცილოთ ქერცლი, გამოვშ...

გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...

4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...

ხორცს დავასხათ ცხელი წყალი, დავუმატ...

კომბოსტო გავრეცხოთ, 10 წუთით ჩავუშვ...