კატალოგი
მოხარშული გელაქნური ან კალმახი ნიგვზის საწებლით
ბეჭდვა |
გელაქნური გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავდოთ ადუღებულ მარილწყალში და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. როცა მოიხარშება, ამოვალაგოთ ქაფქირით და დავაწყოთ თეფშზე. ნიგოზი, მარილი, ნიორი ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ წყალში (არაჟნის სისქის) და მივიტანოთ მოხარშულ გელაქნურთან ერთად.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 200 გრამი
ნიორი - 2-3 კბილი
წყალი - 1,5 ჩაის ჭიქა
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...
ჩაი ნაზი დელიკატური პროდუქტია და მი...
მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...
ლიმონს და ფორთოხალს ჩამოვათალოთ ძალ...
5 მთლიანი კვერცხი ერთ ჩაის ჭიქა შაქ...
ყველა პროდუქტი ერთმანეთში ავურიოთ დ...