კატალოგი
სიმინდის ფქვილისაგან მომზადებული ღომი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ადუღებამდე ჩავყაროთ სიმინდის ფქვილი, იმდენი, რომ წყალმა მიიღოს ფქვილის ფერი. როცა წყალ ადუღდება, ქვაბში ჩავაზილოთ სიმინდის ფქვილი და სუთით ვურიოთ სწრაფად. კარგად რომ ჩაიზილება, ვშუშოთ დაახლოებით ნახევარი საათი; კიდევ კარგად ჩავზილოთ, ცოტა ხანს გავაჩეროთ ცეცხლზე და ამოვიღოთ თეფშებზე წყალში ამოვლებული ჩოგნით. ფქვილის ჩაზელის შემდეგ წყლის ჩამატება აღარ შეიძლება.
პოპულარული რეცეპტი

შოკოლადი გავადნოთ. კარაქი კარგად ავ...

ძვლებსა და შებოლილ ხორცს დავასხათ 1...

გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...

საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...

კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...

პურის ნაჭრებს გადავუსვათ კარაქი, ერ...