კატალოგი
ყვავილოვანი კომბოსტოს ფხალი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავდოთ მდუღარე მარილწყალში და მოვხარშოთ, გადავწუროთ და გავაცივოთ.
დავნაყოთ ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ზაფრანა, მარილი. ნიგვზიდან გამოვხადოთ ზეთი და ცალკე შევინახოთ. ნიგვზიანი მასალა გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და ავურიოთ მოარშულ კომბოსტოში; მოვათავსოთ თეფშზე, ზევიდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და დარჩეული ბროწეული.
მასალა:
ყვავილოვანი კომბოსტო - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -1,5 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2-3 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
წიწაკა, მარილი, ძმარი, ზაფრანა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...

ხორცი დავჭრათ საკმაოდ თხელ ნაჭრებად...

რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...

მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...

1 ცალი ფორთოხლისაგან გამოვწუროთ წვე...

ხორცი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად ...