კატალოგი
	ყვავილოვანი კომბოსტოს ფხალი
	
			| ბეჭდვა  | 
					
ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავდოთ მდუღარე მარილწყალში და მოვხარშოთ, გადავწუროთ და გავაცივოთ.
დავნაყოთ ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ზაფრანა, მარილი. ნიგვზიდან გამოვხადოთ ზეთი და ცალკე შევინახოთ. ნიგვზიანი მასალა გავხსნათ ძმარში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და ავურიოთ მოარშულ კომბოსტოში; მოვათავსოთ თეფშზე, ზევიდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და დარჩეული ბროწეული. 
მასალა: 
	
	
	ყვავილოვანი კომბოსტო - 1 კილოგრამი 
	
	
	
	
	ნიგოზი -1,5 ჩაის ჭიქა 
	
	
	
	
	ნიორი - 2-3 კბილი 
	
	
	
	
	მწვანილი - 3-3 ძირი 
	
	
	
	
	წიწაკა, მარილი, ძმარი, ზაფრანა - გემოვნებით
		
		პოპულარული რეცეპტი
	
	
						ვენელი ქალების სიამაყე...
					
				
						ყველაფერი ერთად, ყველაფერი ერთად!...
					
				
						წვრილად დავჭრათ ხახვი და ნიორი და მ...
					
				
						3-4 ცალი მოზრდილი კარტოფილი გავფცქვ...
					
				
						ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატო...
					
				
						ფქვილში გავაკეთოთ ჩაღრმავება, ჩავას...
					
				

