კატალოგი
ჭინჭარი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, გარეცხილი ჭინჭარი მოვხარშოთ, გადავიტანოთ თუშფალანგზე, რომწყლიდან დაიწრიტოს. ნიგოზი და მარილი კარგად დავნაყოთ, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ავურიოთ მოხარშულ ჭინჭარში.
პოპულარული რეცეპტი

ყვავილები და ”კლიოცკი”...

მწვანე ლობიო ზემოაღნიშნული წესით მო...

ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრი...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვ...

ტომატის წვენი გემოვნებისამებრ შევურ...