კატალოგი
შამფურზე შემწვარი ბატკანი გულ ღვიძლით
| ბეჭდვა |
ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დავკეპოთ, დავუმატოთ მარილი და ავურიოთ. გასუფთავებულ, გამოშიგნული, კარგად გარეცხილი ბატკნის მუცლის ღრუში მოვათავსოთ გამზადებული გულ-ღვიძლი, გავკეროთ ძაფით, წამოვაცვათ ხის შამფურზე, დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნელ ნაკვერჩხალზე, თან ვატრიალოთ. ხანგამოშვებით ჯერ ვუსვათ მარილწყალი, ბოლოს გამდნარი ცხიმი.
პოპულარული რეცეპტი

ვენელი ქალების სიამაყე...

საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუში...

რუსული სალათა...

ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვ...

კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დ...

მაწონში ჩავასხათ ძმარში გახსნილი სო...


