კატალოგი
შამფურზე შემწვარი ბატკანი გულ ღვიძლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დავკეპოთ, დავუმატოთ მარილი და ავურიოთ. გასუფთავებულ, გამოშიგნული, კარგად გარეცხილი ბატკნის მუცლის ღრუში მოვათავსოთ გამზადებული გულ-ღვიძლი, გავკეროთ ძაფით, წამოვაცვათ ხის შამფურზე, დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნელ ნაკვერჩხალზე, თან ვატრიალოთ. ხანგამოშვებით ჯერ ვუსვათ მარილწყალი, ბოლოს გამდნარი ცხიმი.
პოპულარული რეცეპტი

ვიჩინის თითოეული ნაჭერი დავახვიოთ მ...

ექვსი კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფ...

ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ...

ყველაფერი ცოტ-ცოტა...

მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხ...

იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...