კატალოგი
შამფურზე შემწვარი ბატკანი გულ ღვიძლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დავკეპოთ, დავუმატოთ მარილი და ავურიოთ. გასუფთავებულ, გამოშიგნული, კარგად გარეცხილი ბატკნის მუცლის ღრუში მოვათავსოთ გამზადებული გულ-ღვიძლი, გავკეროთ ძაფით, წამოვაცვათ ხის შამფურზე, დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნელ ნაკვერჩხალზე, თან ვატრიალოთ. ხანგამოშვებით ჯერ ვუსვათ მარილწყალი, ბოლოს გამდნარი ცხიმი.
პოპულარული რეცეპტი

ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...

1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...

კაკაო შევურიოთ ნახევარ პორცია ორცხო...

ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხ...

გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...

თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...