კატალოგი
შამფურზე შემწვარი ბატკანი გულ ღვიძლით
ბეჭდვა |
ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დავკეპოთ, დავუმატოთ მარილი და ავურიოთ. გასუფთავებულ, გამოშიგნული, კარგად გარეცხილი ბატკნის მუცლის ღრუში მოვათავსოთ გამზადებული გულ-ღვიძლი, გავკეროთ ძაფით, წამოვაცვათ ხის შამფურზე, დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნელ ნაკვერჩხალზე, თან ვატრიალოთ. ხანგამოშვებით ჯერ ვუსვათ მარილწყალი, ბოლოს გამდნარი ცხიმი.
პოპულარული რეცეპტი
ერთ ჩაის ჭიქა ვაშლის წვენში ჩავასხა...
ბუმერანგი და კენგურუ...
ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიო...
კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვი...
პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მო...
ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...