კატალოგი
ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის ბასთურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად, გავრეცხოთ და ჩავდოთ თიხის, მინანქრის ან ფაიფურის ჭურჭელში. დავაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი, დავასხათ ძმარი, დავახუროთ სახურავი და შევინახოთ რამოდენიმე საათით (შეიძლება ერთი დღე და ღამეც). შემდეგ ამოვიღოთ, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან ღუმელში. ბასთურმა შეიძლება უძმროდაც მომზადდეს.
პოპულარული რეცეპტი

ნეკერჩხალი და კენკრა...

არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები,...

დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაო...

ოთხი კვერცხის გული 1,5 ჩაის ჭიქა შა...

საქონლის ხორცის რბილი ნაჭერი მოვხარ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...