კატალოგი
ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის ბასთურმა
| ბეჭდვა |
ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად, გავრეცხოთ და ჩავდოთ თიხის, მინანქრის ან ფაიფურის ჭურჭელში. დავაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი, დავასხათ ძმარი, დავახუროთ სახურავი და შევინახოთ რამოდენიმე საათით (შეიძლება ერთი დღე და ღამეც). შემდეგ ამოვიღოთ, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან ღუმელში. ბასთურმა შეიძლება უძმროდაც მომზადდეს.
პოპულარული რეცეპტი

თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...

კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ცხ...

მსუქანი ცხვრის ან ბატკნის ხორცი (რო...

თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...


