კატალოგი
სოუსი ბერნეზი
ბეჭდვა |
ძმარს დავამატოთ დანაყილი პილპილი და ხახვი და დავდგათ ცეცხლზე. მარინადი ვადუღოთ 15 წუთი, შემდეგ ვაცალოთ გაციება და დავამატოთ თეთრი ღვინო და კვერცხის გული. მოვათავსოთ სოუსი ორთქლიან ქვაბზე და ვთქვიფოთ სქელი მასის მიღებამდე (წყალი ქვაბში არ უნდა დუღდეს, უბრალოდ მასში მდუღარე წყალი უნდა ესხას) თანდათან დავამატოთ კარაქი.
გემოვნებისამებრ დავამატოთ მარილი, პილპილი და სხვა სპეციები.
მასალა:
2 სუფრის კოვზი ძმარი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ხახვი
4 მარცვალი დანაყილი პილპილი
2 სუფრის კოვზი თეთრი ღვინო
2 კვერცხის გული
2 სუფრის კოვზი კარაქი
სხვადასხვა სპეციები
პოპულარული რეცეპტი
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერ...
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...
ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...
ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...
ფქვილი მოვხრაკოთ კარაქში ღია-ყვითელ...
მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...