კატალოგი
კვერცხები შოტლანდიურად
ბეჭდვა |
ანჩოუსები ძალიან წვრილად დავჭრათ, ვიჩინა გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ გახეხილი პური, პილპილი და კვერცხი. დანარჩენი 4 ცალი კვერცხი მაგრად მოვხარშოთ, გავაცალოთ ნაჭუჭი, ამოვავლოთ მომზადებულ მასაში და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში. შემდეგ თითოეული კვერცხი გავჭრათ შუაზე და სუფრაზე შებრაწულ პურზე დადებული მივიტანოთ.
მასალა:
150 გრამი ვიჩინა
3 ცალი ანჩოუსი
1 ½ გახეხილი მაგარი თეთრი პური
¼ ჩაის კოვზი შავი პილპილი
5 ცალი კვერცხი
ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
ქათამი გამოვშიგნოთ და წავუსვათ მარი...
ინდური აქცენტით...
3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...
ღორის ნაწლავები კარგად გავრეცხოთ, რ...
ნუში დავამვრიოთ, გავფცქვნათ და გავა...
მსხვილმარცვლა ყურძნის მტევნები დავმ...