კატალოგი
ხორცი პირშუშხათი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცს დავასხათ 1 ლიტრი ცხელი წყალი, დავამატოთ მარილი, პილპილი და სხვა სპეციები და ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე თითქმის დარბილებამდე. შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, ხახვი და წვრილად დაჭრილი კარტოფილი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. ხორცი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და დავუამტოთ პირშუშხა. კარტოფილის ბულიონს მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ცალკე მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი ღორის ხორცი
მარილი
4 მარცვალი შავი პილპილი
1 ცალი დაფნის ფოთოლი
1 კონა მწვანილი
1 თავი ხახვი
500 გრამი კარტოფილი
ოხრახუში
გახეხილი პირშუშხა
პოპულარული რეცეპტი

მშრალი ფუნთუშები დავალბოთ წყალში და...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...

ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...

გარეცხილი ცხვრის ხორვიც რბილი ნაჭერ...

ფქვილის, კვერცხისა და რძისაგან მოვა...