კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გ...

ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...

პამიდორი, სოკო, ქაშაყი და ხახვი დავ...

ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...

ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ და წვრილად დ...