კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...

შოკოლადი გავადნოთ მაღალ ჭურჭელში, დ...

ახალი, წითელწინწკლებიანი კალმახი გა...

ღორის ნაწლავები კარგად გავრეცხოთ, რ...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

უკეთესი, ვიდრე საკუთარი აღიარება...