კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კალმახი გავასუფთავოთ და გამოვრეცხოთ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი დ...

ხორცს და სალას დავასხათ 2 ლიტრი ცივ...

ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი...

გასუფთავებული სატაცური მოვხარშოთ მა...

სალა, ხახვი, ნიორი და პამიდორი წვრი...