კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით
ბეჭდვა |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...
კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...
მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...
კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით,...
შევარჩიოთ მოზრდილი ვარია, დავჭრათ ნ...
მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...