კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით
ბეჭდვა |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ...
ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...
ძროხის ან ცხვრის გარეცხილი ხორცის რ...
პუდინგისათვის საჭირო ფორმაში გავაცხ...
სიყვარული ერთი ნახვით......
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...