კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით
ბეჭდვა |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...
ნახევარ ჩაის ჭიქა ცივ ყავას დავამატ...
კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...
ლობიოს ღერები დავტეხოთ 2-3 ნაწილად,...
ექვსი კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფ...
თევზი გავასუფთავოთ, დავჭრათ მცირე ზ...