კატალოგი
კონიაკის სოუსი
| ბეჭდვა |
ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქარი, დავუმატოთ კონიაკი და წამოვადუღოთ. სოუსი მოვასხათ პუდინგს და წავუკიდოთ ცეცხლი. სოუსი ცეცხლს მოიკიდებს იმ შემთხვევაში, თუ ახალი წამოდუღებულია.
მასალა:
30 გრამი კარაქი
2 სუფრის კოვზი შაქარი
1 ჭიქა კონიაკი
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთუთქოთ, თხე...

ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...

ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...

გასუფთავებული, გარეცხილი თევზი ნახე...

პურის ნაჭრები შევბრაწოთ ორივე მხრიდ...


