კატალოგი
მწვადი აფხაზურად
ბეჭდვა |
კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორცი, ღვიძლი, ელენთა და დუმა დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე. შევწვათ; სუფრაზე მიტანისას მწვადს მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ოხარხუში და ბროწეულის, ან კოწახურის მარცვლები.
პოპულარული რეცეპტი
მოვზილოთ სქელი ცომი, გადავაფაროთ სვ...
კაკაო შევურიოთ ნახევარ პორცია ორცხო...
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...
დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაო...
შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...
ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუ...