კატალოგი
მწვადი აფხაზურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორცი, ღვიძლი, ელენთა და დუმა დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე. შევწვათ; სუფრაზე მიტანისას მწვადს მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ოხარხუში და ბროწეულის, ან კოწახურის მარცვლები.
პოპულარული რეცეპტი

სტაფილო დავჭრათ სიგრძეზე, მწვანე ხა...

წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბ...

კარტოფილი გავასუფთავოთ, გავხეხოთ, შ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...

გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხ...

ხახვი წვრილად დავკეპოთ და მოვშუშოთ ...