კატალოგი
მწვადი აფხაზურად
![](/uploads_script/products/fzx4ggqsydg84cr.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორცი, ღვიძლი, ელენთა და დუმა დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე. შევწვათ; სუფრაზე მიტანისას მწვადს მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ოხარხუში და ბროწეულის, ან კოწახურის მარცვლები.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/fkoj6snigedhytq.jpeg)
თევზი მსუბუქად მოვშუშოთ, დავჭრათ ნა...
![](uploads_script/products/0zvn7p5xs4qzcwl.jpeg)
ავიღოთ ნახევარი ჭიქა ჟოლოს წვენი, დ...
![](uploads_script/products/orj7sr4ackr19di.jpg)
კარგად დასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...
![](uploads_script/products/7v8muz7r08y4eja.jpeg)
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ...
![](uploads_script/products/rs3l2aizpiue38n.jpg)
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად დ...
![](uploads_script/products/6teptces1vhryqt.jpeg)
ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...