კატალოგი
წიწაკის სოუსი აღმოსავლურად
![](/uploads_script/products/9ntukv5lxymv5a1.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწაკის ღერებს გავაცალოთ თესლი, გავრეცხოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან და ნიორთან ერთად. შემდეგ ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ 15 წუთის განმავლობაში, თან დავამატოთ მცენარეული ზეთი. დავამატოთ სპეციები და ყველაფერი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ეს სოუსი ძალიან უხდება შემწვარ ხორცს, განსაკუთრებით კი ცხვრის ხორცს.
მასალა:
500 გრამი ტკბილი წიწაკა
3-4 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
ცოტა შაქარი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/t2aq597btj2wdle.jpg)
ბუტერბროდები...
![](uploads_script/products/fb0gzmpp2w8fw1q.png)
ცეცხლოვანი ქვეყანა...
![](uploads_script/products/yt1v6aa2618s3ls.jpeg)
ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...
![](uploads_script/products/1yyaif958rz24bp.jpeg)
მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...
![](uploads_script/products/ua7oymmzk0jjedk.jpeg)
წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...
![](uploads_script/products/dyve0h57zh07qtn.jpeg)
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...