კატალოგი
წიწაკის სოუსი აღმოსავლურად
ბეჭდვა |
წიწაკის ღერებს გავაცალოთ თესლი, გავრეცხოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან და ნიორთან ერთად. შემდეგ ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ 15 წუთის განმავლობაში, თან დავამატოთ მცენარეული ზეთი. დავამატოთ სპეციები და ყველაფერი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ეს სოუსი ძალიან უხდება შემწვარ ხორცს, განსაკუთრებით კი ცხვრის ხორცს.
მასალა:
500 გრამი ტკბილი წიწაკა
3-4 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
ცოტა შაქარი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...
მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...
კვერცხისა და შაქრის ფხვნილისაგან გა...
ხორცს გამოვაცალოთ ძვალი და რბილობი ...
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...
ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...