კატალოგი
წიწაკის სოუსი აღმოსავლურად
წიწაკის ღერებს გავაცალოთ თესლი, გავრეცხოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან და ნიორთან ერთად. შემდეგ ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ 15 წუთის განმავლობაში, თან დავამატოთ მცენარეული ზეთი. დავამატოთ სპეციები და ყველაფერი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ეს სოუსი ძალიან უხდება შემწვარ ხორცს, განსაკუთრებით კი ცხვრის ხორცს. მასალა: 500 გრამი ტკბილი წიწაკა 3-4 თავი ხახვი 2 კბილი ნიორი 2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ცოტა შაქარი მარილი, პილპილი