კატალოგი
სარაბულო - რაგუ პორტუგალიურად
| ბეჭდვა |
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ წითელ ღვინოში, დავამატოთ ჯერ ხახვი, ნიორი, ოხრახუში, შემდეგ მიხაკი, პილპილი და მარილი. დროდადრო ვურიოთ და ვუსხათ ცოტ-ცოტა წყალი. ხორცი გავაშროთ, ღვიძლი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ გადამდნარ ქონში ხორცთან ერთად. სუფრაზე სოუსთან, პურთან და ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ღვიძლი
1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი
1 კბილი დანაყილი ნიორი
1 ცალი მიხაკი
პილპილი, მარილი
2 ჭიქა წითელი ღვინო
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
3 სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი

გავაგრძელოთ შუშვა. დავასხათ მდუღარე...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ, ხახვი...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...

წითელი ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი ...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...


