კატალოგი
სარაბულო - რაგუ პორტუგალიურად
![](/uploads_script/products/7v8muz7r08y4eja.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ წითელ ღვინოში, დავამატოთ ჯერ ხახვი, ნიორი, ოხრახუში, შემდეგ მიხაკი, პილპილი და მარილი. დროდადრო ვურიოთ და ვუსხათ ცოტ-ცოტა წყალი. ხორცი გავაშროთ, ღვიძლი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ გადამდნარ ქონში ხორცთან ერთად. სუფრაზე სოუსთან, პურთან და ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ღვიძლი
1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი
1 კბილი დანაყილი ნიორი
1 ცალი მიხაკი
პილპილი, მარილი
2 ჭიქა წითელი ღვინო
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
3 სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/sopkciy446jqhvr.jpeg)
ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...
![](uploads_script/products/1yyaif958rz24bp.jpeg)
მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...
![](uploads_script/products/plmzl3at4bsx1ss.jpeg)
პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნ...
![](uploads_script/products/o6rfxuyy5j88ror.jpeg)
პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, ...
![](uploads_script/products/dyve0h57zh07qtn.jpeg)
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
![](uploads_script/products/5mkuby9v964eugk.jpeg)
ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...