კატალოგი
სარაბულო - რაგუ პორტუგალიურად
ბეჭდვა |
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ წითელ ღვინოში, დავამატოთ ჯერ ხახვი, ნიორი, ოხრახუში, შემდეგ მიხაკი, პილპილი და მარილი. დროდადრო ვურიოთ და ვუსხათ ცოტ-ცოტა წყალი. ხორცი გავაშროთ, ღვიძლი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ გადამდნარ ქონში ხორცთან ერთად. სუფრაზე სოუსთან, პურთან და ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი ღორის ხორცი
250 გრამი ღვიძლი
1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი
1 კბილი დანაყილი ნიორი
1 ცალი მიხაკი
პილპილი, მარილი
2 ჭიქა წითელი ღვინო
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
3 სუფრის კოვზი გადამდნარი ქონი
პოპულარული რეცეპტი
კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დ...
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...
3-4 ცალი მოზრდილი კარტოფილი გავფცქვ...
ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...
წვრილად დავჭრათ ხახვი და მსუბუქად შ...
ფქვილისა და მარილიანი წყლისაგან მოვ...