კატალოგი
კრეოლური სოუსი თევზის ან ხორცისათვის
ბეჭდვა |
პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, მოვაშოროთ კანი. პამიდორი მოვშჲშოთ და გავატაროთ საცერში. გავაცხელოთ მცენარეული ზეთი, ჩავაწყოთ შიგნით წვრილად დაჭრილი ხახვი და წიწაკის ღერები და მოვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე. დვამატოთ მიღებული ტომატ-პასტა და ზეთისხილი. დავამატოთ მარილი და პილპილი, ასევე ღვინო. სოუსი თავდახურული ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
1 თავი ხახვი
1 ღერი ტკბილი წიწაკა
500 გრამი პამიდორი
3-4 წვრილად დაჭრილი ზეთისხილი
მარილი, პილპილი
1 ჭიქა თეთრი ღვინო
მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი
ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური ან...
კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, ...
2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...
პურის ნაჭრები შევბრაწოთ ორივე მხრიდ...