კატალოგი
დალმაციური თევზის გულიაში
თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხები, დავჭრათ ნაჭრებად, მოვასხათ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი და წითელი წიწაკა. წვრილად დაჭრილი მწვანილი, ხახვი, დანაყილი ნიორი, წითელი პილპილი და რამოდენიმე ნაჭერი ლიმონი შევბრაწოთ დიდი რაოდენობით ზეთში საკმაოდ მაღალ ცეცხლზე. ფრთხილად შევურიოთ ტომატ-პიურეს, დავამატოთ ნაჭრებად დაჭრილი თევზი და დავდგათ ნელ ცეცხლზე მოსაშუშად. რომ მოიშუშება კერძს მოვაყაროთ მწვანილი და მივიტანოთ სუფრაზე. მასალა 1 კილოგრამი თევზი (სხვადასხვა სორტის) 1 ჭიქა სხვადასხვა სახის მწვანილი 2 თავი ხახვი 2 კბილი ნიორი ტომატ-პასტა წითელი პილპილი ლიმონის წვენი მარილი