კატალოგი
თევზის სოუსი გოასაგან
ბეჭდვა |
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შევბრაწოთ გაცხელებულ ზეთში, დავამატოთ "კერი" და ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. კვერცხი ავთქვიფოთ, შევურიოთ თევზის ბულიონი და ნელ-ნელა ჩავასხათ სოუსში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ, სანამ არ გასქელდება. მოვაყაროთ მარილი და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
მასალა:
1 თავი ხახვი
1 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
½ სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები)
¼ ლიტრი თევზის ბულიონი
1 ცალი კვერცხი
მარილი
ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი
მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...
მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში,...
ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ გათეთრებამ...
1,5 ჩაის კოვზი ხსნადი ყავა ჩავყაროთ...
ლობიოს გასუფთავებული ღერები დავტეხო...