კატალოგი
თევზის სოუსი გოასაგან
ბეჭდვა |
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შევბრაწოთ გაცხელებულ ზეთში, დავამატოთ "კერი" და ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. კვერცხი ავთქვიფოთ, შევურიოთ თევზის ბულიონი და ნელ-ნელა ჩავასხათ სოუსში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ, სანამ არ გასქელდება. მოვაყაროთ მარილი და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
მასალა:
1 თავი ხახვი
1 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
½ სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები)
¼ ლიტრი თევზის ბულიონი
1 ცალი კვერცხი
მარილი
ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი
ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წეს...
ხორცის რბილი ნაჭერი ხახვთან ერთად ო...
მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელო...
კარპი დავყოთ პორციებად, დავასხათ ძმ...
თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...